Sähköposti tutuksi 12 t

Pienryhmässä tutustutaan osaavan digiopettajan opastuksella sähköpostin sujuvaan käyttöön arjessa. Luodaan jokaiselle oma sähköpostitili ja harjoitellaan rauhallisesti edeten.

Sinulla pitää olla tietokoneen käytön perustaidot eli saat koneen käyntiin ja kiinni ja osaat käyttää hiirtä ja näppistä. Siitä on hyvä lähteä liikkeelle! Et tarvitse omaa laitetta mukaan: Harjoittelemme tietokoneluokissa. Ilmoittaudu rohkeasti ryhmään!

Sähköposti työnhaussa 12 t

Kun haet uutta työ- tai miksei koulutuspaikkaakin, pitää hakemus usein lähettää sähköpostitse. Välttämättä muuten et kuitenkaan asioi sähköpostin avulla joka päivä, tai sähköpostin kaikki tarvittavat ominaisuudet eivät ole sinulle ennestään tuttuja. Tämä pienryhmäopastus auttaa sinua käytännön työnhakuasioinnissa eteenpäin! Digitaito-opettajan johdolla opitaan kirjoittamaan virallinen sähköpostikirje. Opitaan muotoilemaan tarvittavat asiakirjat tekstinkäsittelyohjelmalla ja tekemään niistä liitetiedostot. Opitaan lähettämään hakemus ja CV sekä muita tarvittavia liitteitä työhakemuksen mukana. Opetus tapahtuu pöytätietokoneilla eli et tarvitse omaa laitetta mukaan. Ilmoittautuminen riittää!