Arjen asiointia verkossa I 9 t

Kela-, lupa-, passi-, vero- ja muut viranomaisasiat hoidetaan yhä useammin netissä. Moni niistä löytyy suomi.fi -sivuston kautta. Miten asiointi onnistuu ja miten voit tunnistaa luotettavan palvelun? Tarvitsetko lisää rohkeutta asioida netissä? Miten luot itsellesi tarvitsemasi käyttäjätilin ja turvallisen salasanan? Miten pankkitunnisteita tai mobiilitunnisteita käytetään? Haluaisitko oppia käyttämään nettiasioinnissa omaa älypuhelintasi tai tablettiasi paremmin ja turvallisemmin?

Ohjaaja neuvoo sähköisten palveluiden käyttöä, antaa hyödyllisiä vinkkejä ja näyttää esimerkkejä. Ilmoittaudu mukaan, sillä näitä taitoja tarvitset varmasti!

Arjen asiointia verkossa II 9 t

Pankkiasiointi, lääkäri- ja reseptiasiat, vakuutukset, kirjastopalvelut ja erilaiset ajanvaraukset yms. menevät koko ajan enemmän nettiin. Miten löydät tarvitsemasi palvelut? Miten niissä asioidaan ja miten voit tunnistaa luotettavan palvelun? Tarvitsetko lisää rohkeutta asioida netissä? Miten luot itsellesi tarvitsemasi käyttäjätilin ja turvallisen salasanan? Miten pankkitunnisteita tai mobiilitunnisteita käytetään? Haluaisitko oppia käyttämään nettiasioinnissa omaa älypuhelintasi tai tablettiasi paremmin ja turvallisemmin?

Ohjaaja neuvoo sähköisten palveluiden käyttöä, antaa hyödyllisiä vinkkejä ja näyttää esimerkkejä. Ilmoittaudu mukaan. Näistä taidoista on varmasti hyötyä!